σύνδεση

Η σκευωρία κατά του κ. Αντώνη Διαματάρη

Η σκευωρία κατά του κ. Αντώνη Διαματάρη

 

 

Τον Δεκέμβριο του 2019 παραιτήθηκε από υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό ο Αντώνης Διαματάρης, γιατί δήθεν δεν είχε σπουδάσει στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια όπως έγραφε στο βιογραφικό του. Ένας εσμός απατεώνων, περιλαμβανομένου και του μαινόμενου πολιτικού απατεώνα Τσίπρα διέδιδε πως «…Το Πανεπιστήμιο μάς λέει ότι πέρασε έξω από την πόρτα, δεν πέρασε μέσα από την πόρτα» (Αυγή 3.12.2019). Who is talking! Ο πολυμαθής Τσίπρας, που σπατάλησε τα νιάτα του στις πανεπιστημιακές καντίνες, τα έλεγε αυτά βασισμένος στις καταγγελίες ενός asset της ομογένειας, κάποιου Γεωργίου Λυκομήτρου καταδικασμένου από την αμερικανική Δικαιοσύνη). Δεν υπήρξε ιθαγενής εφημερίδα, ιστοσελίδα, ραδιόφωνο, τηλεοπτικός σταθμός που να μην αγανακτήσει για τα «ψέματα του Διαματάρη». Μαίνονταν όλοι αυτοί που δεν είδαν και δεν άκουσαν τις έγγραφες διαψεύσεις των πανεπιστημίων για τον κατά δήλωσίν του πολυΚαθηγητή της Οξφόρδης και Χάρβαρντ Κοτζιά.

Έτσι, για λόγους αξιοπρέπειας και για να μη βλάψει, όπως δήλωσε, τον Πρωθυπουργό που του εμπιστεύθηκε αυτή τη θέση, ο Α. Διαματάρης παραιτήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2019.

Η ARB παίρνοντας υπόψη κάποια άρθρα στις δυο πιο «έγκριτες», όπως λέμε, εφημερίδες, θεώρησε εκείνη την εποχή ότι στις καταγγελίες υπήρχαν κάποια ψήγματα αλήθειας. Όμως, ήταν η μόνη που δημοσίευσε ένα μήνα μετά, στις 22.1.2020, το άρθρο «Ζητούμε συγγνώμη από τον κ. Αντώνη Διαματάρη», όταν ο κ. Διαματάρης παρουσίασε με κάποια καθυστέρηση λόγω κορωνοϊού τη βεβαίωση σπουδών που του χορήγησε το Πανεπιστήμιο Κολούμπια.

Στον Εθνικό Κήρυκα Νέας Υόρκης δημοσίευσε το δίπλωμά του Master of Business Administration στις 10 Δεκεμβρίου 2021, το οποίο μπόρεσε να παραλάβει από το Πανεπιστήμιο με τόσο μεγάλη καθυστέρηση αφενός λόγω των συνθηκών που δημιούργησε η πανδημία, αλλά και γιατί αποφοίτησε το 1977 και δεν υπήρχε σε ψηφιακή μορφή, ενώ για να κινηθεί η γραφειοκρατία χρειάστηκε να τους ασκήσει αγωγή! Αναλυτικά περιγράφει την περιπέτειά του στο δημοσίευμα «Στο τέλος θριαμβεύει η αλήθειαH δικαίωση του πρώην υφυπουργού των Εξωτερικών Αντώνη Διαματάρη».

Έχουμε την απορία αν τουλάχιστον οι «έγκριτες» θα δημοσιεύσουν την είδηση για την αποκατάσταση του ανθρώπου που χαιρέκακα κατασυκοφάντησαν.