σύνδεση

Η νέα ιστοσελίδα μας

Η νέα ιστοσελίδα μας

 

Η πρόσφατη καταστροφή της ιστοσελίδας της Athens Review of Books από το (παρα)κράτος δεν μπόρεσε να μας φιμώσει. Σε χρόνο ρεκόρ δημιουργήσαμε νέα ιστοσελίδα πιο λειτουργική και καλαίσθητη, και περισσότερο επαγγελματική. Το πιο χρήσιμο ίσως εργαλείο θα είναι η γρήγορη και αποτελεσματική εύρεση ενός κειμένου, ανά συγγραφέα, ανά τεύχος, ανά έτος. Η νέα ιστοσελίδα είναι απείρως πιο εύχρηστη, ευανάγνωστη, φιλική. Το 10ο έτος κυκλοφορίας της Athens Review of Books την βρίσκει ανανεωμένη και ολοένα καλύτερη παρά τις εφιαλτικές δικαστικές διώξεις που υπέστη αυτά τα χρόνια.

Ήδη αναρτήσαμε τα τεύχη των δύο τελευταίων ετών, και σταδιακά θα αναρτήσουμε το σύνολο των τευχών. Σε μερικές μέρες θα υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικών συνδρομών, αφού «τρέξει» δοκιμαστικά ώστε να διαπιστώσουμε τις όποιες ελλείψεις και να τις διορθώσουμε. Οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση σε όλο το αρχείο 10 ετών όταν ολοκληρωθεί το ανέβασμα τους επόμενους μήνες, καθώς η νέα ιστοσελίδα κατασκευάστηκε εσπευσμένα.

Από κάθε τεύχος ορισμένα κείμενα θα είναι ελεύθερα. Εξαιρείται το τεύχος 98, του οποίου όλα τα κείμενα είναι ελεύθερα. Τα λινκ που παραπέμπουν σε τεύχη της Athens Review θα ενεργοποιηθούν αργότερα.

Για οποιοδήποτε πρόβλημα ή παρατηρήσεις μη διστάσετε να μας ειδοποιήσετε στο

Ευχαριστούμε θερμά τους ανθρώπους της ARTIFIEDWEB για την ταχύτητα, την αποτελεσματικότητα και τον επαγγελματισμό τους.