σύνδεση

Η Δικαστική Πέππας-Δημητρίου & Co σε "διάλογο" με τον Κουφοντίνα

Ολόκληρη η υπ' αριθμό 1001/2019 απόφαση-όνειδος του Αρείου Πάγου
Η Δικαστική Πέππας-Δημητρίου & Co σε "διάλογο" με τον Κουφοντίνα Τόμας Ρόλαντσον, "Ο Δικαστής", γραφίτης και ακουαρέλα σε χαρτί, Πινακοθήκη Tate.

 

 

Καθώς οι δίκαιοι σιωπούν
σα να μην είχαν τι να πουν.
Γ. Σεφέρης, «Τριζόνια»

 

Δίνουμε στη δημοσιότητα ολόκληρο το κείμενο του Ονείδους υπ’ αριθμό 1001/2019 του Αρείου Πάγου, προς αιώνια καταισχύνη των δραστών του.

Τον Άρειο Πάγο και τον μηχανισμό της λεγόμενης Δικαιοσύνης του συριζοκράτους έθεσαν στη διάθεση του αρχιδολοφόνου Κουφοντίνα οι δικαστές του ΣΤ΄ Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου Δήμητρα Κοκοτίνη, αντιπρόεδρος του ΑΠ, Ευφροσύνη Καλογεράτου-Ευαγγέλου, εισηγήτρια, και Σταματική Μιχαλέτου, αρεοπαγίτισσες, με την υπ’ αριθμ. 1001/2019 ειδεχθή απόφασή τους η οποία κρίθηκε και αποφασίστηκε στις 22 Μαΐου και εκδόθηκε στις 23 Μαΐου 2019. Δηλαδή σε χρόνους ρεκόρ για τους ασάλευτους ρυθμούς της ελληνικής δικαιοσύνης.

Οι εν λόγω «δικαστές εργαλεία» έκαναν ομοφώνως δεκτή την αναίρεση υπέρ του ειδεχθούς Κουφοντίνα που είχε ασκήσει, επίσης εν τάχει, η νυν Γκαουλάιτερ του Σύριζα στην Εισαγγελία του ΑΠ, διαβόητη (και για τις απανωτές αναιρέσεις της κατά του Ανδρέα Γεωργίου) Ξένη Δημητρίου[1]. Η εξ αυτών Κοκοτίνη επιβραβεύθηκε από την εν καταισχύνη απερχόμενη συριζοκυβέρνηση: Με τον αρμόζοντα σ’ αυτές τις περιπτώσεις τρόπο, δηλαδή κατάφωρα αντισυνταγματικά και παράνομα, έγινε η διαλογή της για εισαγγελέα του ΑΠ (αν και δεν προέρχεται από τον εισαγγελικό κλάδο) για να διαδεχθεί την Ξένη Δημητρίου. Όλες αυτές οι υπό τον συριζοενεργούμενο Πέππα δικαστικοί παρανόμως έθεσαν σε ομηρεία του στυγνού εγκληματία Κουφοντίνα την Ελληνική Δημοκρατία, μόνο και μόνο γιατί εκτελούν κυβερνητικές εντολές. Αναγνώρισαν το …ιερό και απαραβίαστο της ιδεολογίας του, την ιδιότητά του ως «δολοφόνου συνειδήσεως» θα λέγαμε (κατά το αντιρρησίας συνειδήσεως).

Μετά από μια τρομερή σκευωρία στην υπόθεση Novartis την οποία καταγγέλλει ο εν ενεργεία αντεισαγγελέας του ΑΠ Ιωάννης Αγγελής, δυο πρώην πρωθυπουργοί και 8 πρώην υπουργοί (ανάμεσα στους οποίους και ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος) κατέστησαν όμηροι του δικαστικού παρακράτους που ελέγχει η κυβέρνηση των σαλταδόρων πειρατών, πλήττοντας έτσι τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία, αλλοιώνοντας το πολίτευμα στα κράσπεδα της εσχάτης προδοσίας.

Με μια άλλη τερατώδη σκευωρία, δίνοντας εξετάσεις στον τότε πανίσχυρο σταλινικό υπουργό Εξωτερικών του Τσίπρα, η κατάφωρα επίορκος Π. Ζωντανού εξαγόρασε την αντιπροεδρία του ΑΠ, ενώ ο συνεργός του Κοτζιά και οργανωτής της σκευωρίας Β. Πέππας επέτυχε την αναρρίχησή του στη θέση του Αρχιγκαουλάιτερ του συριζαϊκού κράτους αδίκου. Έτσι η Δικαστική Πέππας & Co κατέστησε την Athens Review of Books (ARB) και τους Μαρία και Μανώλη Βασιλάκη ομήρους του Εκβιαστή που κρατά δεσμευμένους τους λογαριασμούς μας από τον Ιούλιο του 2017. Κατέλυσε το κράτος δικαίου και επέβαλε στην ARB το κράτος του τρόμου. Κρίθηκε μάλιστα τόσο αναγκαίος για τις κυβερνητικές πρακτικές, που τον περίμεναν μέχρι να ενηλικιωθεί δικαστικά έτσι ώστε να αποκτήσει τα τυπικά προσόντα για να μπορούν να τον …«αναρριχήσουν».

Ο υπό τον συγκεκριμένο «δικαστή εργαλείο» Πέππα Άρειος Πάγος, διαπράττοντας το έγκλημα υπ’ αριθμό 697/2017 υπήρξε φυσικός αυτουργός στην διαρκή τρομοκρατία και τον πολυετή ψυχικό και διανοητικό βασανισμό των ανθρώπων της ARB από έναν σταλινοπαράφρονα Εκβιαστή, ενώ στην περίπτωση του αρχιτρομοκράτη διενεργήθηκαν επίσης γραπτές εξετάσεις με θέμα «λευτεριά στον Κουφοντίνα» πριν γίνουν οι επονείδιστες –πλην μετέωρες– προαγωγές, που ακόμη και ένας Πρόεδρος του κύρους του Πρ. Παυλόπουλου έχει δυσκολία να υπογράψει…

Η Κοκοτίνη με την αποκρουστική συναλλαγή της με την κυβέρνηση των πειρατών απέδειξε εαυτήν ακατάλληλη για οποιαδήποτε βαθμίδα της Ελληνικής Δικαιοσύνης και βασίμως ευελπιστούμε ότι θα απαλλαγούμε από αυτήν, για τους ίδιους λόγους που δεν θα έπρεπε ποτέ να ζήσουμε την περιπέτεια των θεσμών και της Δικαιοσύνης υπό τους Θάνου-Πέππα-Δημητρίου. Η Κοκοτίνη θα μείνει στην ιστορία σαν ο αποτυχών έσχατος Κόλλιας του Τσίπρα, του Κουφοντίνα, και των περί αυτούς Ταγμάτων Εφόδου. Εύλογα λοιπόν ο δημοκρατικός κόσμος αναρωτιέται τι υποχρεώσεις μπορεί να έχει ο Τσίπρας στον συγκεκριμένο δολοφόνο και στην οργάνωσή του.

Στις επερχόμενες λυτρωτικές εθνικές εκλογές αναμένουμε την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, την απαλλαγή της από το συριζαϊκό άγος. Και η αποκατάσταση της Δημοκρατίας σημαίνει πρωτίστως αποκατάσταση των στοιχειωδών στο κράτος δικαίου. Όσο μεγαλύτερη ήττα υποστεί το αντιδημοκρατικό μόρφωμα τόσο καλύτερα για την πολύπαθη Ελληνική Δημοκρατία.

 

YΓ. Με την ευκαιρία να σημειώσουμε ότι η Δικαστική Πέππας & Co υποχρέωσε και την κρατική εταιρεία «Θέμις Κατασκευαστική» να καταβάλει ποσό άνω των 70.000.000 ευρώ υπέρ του Συριζαίου Καλογρίτσα-με-τα-πολλά-βοσκοτόπια. (Βλ. https://bit.ly/2Kf0Xn1).

 


 

 

 

[1] Βλ. Μ. Βασιλάκης, «135 «στραβές» στη βάρδια της Ξένης Δημητρίου». Διαθέσιμο στο https://bit.ly/2Wcb8uU  Λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση του εν λόγω άρθρου σημειώθηκαν άλλες δυο, άνευ σημασίας για την Ξ. Δημητρίου, αυτοκτονίες στις Φυλακές Κορυδαλλού.